Microring extensions

Microring extensions laten zetten in Den Haag

about-1Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende methodes die worden gebruikt voor het krijgen van haarvolume & haarlengte. Met onze jaren ervaring in hairextensions weten wij dat vele methodes erg schadelijk kunnen zijn voor je eigen haar. Wij hebben voor het werken met extensions elke methode geprobeerd
en geconcludeerd dat de microring extension methode de enige methode is die niet schadelijk is voor je haar. Wij willen onze klanten mooi lang haar geven maar schade aan eigen haar absoluut voorkomen daarom hebben wij voor de microring extension methode gekozen.

Microring extensions hebben een i-gevormde tip die samen met een plukje haar door een ringetje gaat en samen worden dichtgeknepen met een speciaal tangetje. Er wordt zowel bij de bevestiging als verwijdering geen hitte of lijmresten gebruikt. Er wordt ook geen warmtetang of verwijdervloeistof gebruikt, dus geheel onschadelijk voor je eigen haar! Daarnaast zit er in elk microringetje een siliconen laag die je eigen haar beschermt.

Microring extensions kunnen pluk voor pluk of per baan in je haar geplaatst worden en zullen onzichtbaar zijn. Deze methode beweegt en ziet er natuurlijker uit dan elke andere methode. Microring extensions is een methode dat veel sneller wordt vast & los gemaakt dan bijvoorbeeld wax extensions. Een haarvolume behandeling duurt vaak niet langer dan een half uur. En een haarverlening duurt gemiddeld tussen de 1,5 en 2 uur. Dit is 4 keer sneller dan de wax extension methode.

Wij adviseren om de microring extensions niet langer dan 2 a 3 maanden te dragen. Op deze manier blijft je haar gezond en beschadigd het niet. Microring extensions worden gemakkelijk verwijderd met een tangetje wat niet langer dan 15 minuten duurt. Microring extensions kunnen hergebruikt worden wat bij vele andere hairextension methodes niet mogelijk is. Dit kan je op jaarbasis wel 1500 euro besparen!

Enthousiast geworden? Laat je microring extensions dan bij ons in Den Haag zetten, je bent van harte welkom!