Werkwijze en advies

Depositphotos_6914158_original-900x444Begint het al te kriebelen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan willen wij graag je wensen en behoeften bespreken om zo een passende oplossing te vinden.

Consult:

Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze vestiging in Den Haag, dit gaat alleen wel op afspraak. Dus bel of mail ons om een afspraak te maken.

Een andere optie is een telefonisch consult. In dat geval ontvangen wij graag een foto of een video van de achterkant van je haar en het liefst gemaakt buiten in het daglicht zodat wij je kleur en haarstructuur goed kunnen zien. Aan de hand van die foto of video kunnen wij zien hoeveel hairextensions je ongeveer nodig hebt, welke kleuren erbij passen, hoe je huidige kleur en lengte eruit ziet en wat er verder nog mogelijk is. Deze foto of video kunt u het beste sturen whatsapp voor direct contact op het nummer: 06 - +31641327575

Alle consults zijn geheel vrijblijvend omdat wij heel goed snappen dat u zich goed wil oriënteren! Neem al je vragen tijdens het consult mee zodat wij die zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.

Afspraak

Mocht je na het consult besluiten een afspraak te willen maken om de hairextensions te laten plaatsen dan kan dat. Wij zijn flexibel qua werktijden en werken zowel overdag als savonds. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Behandeling

Hoe lang we bezig zijn met het plaatsen van hairextensions is afhankelijk van de hoeveelheid:

100 stuks ongeveer 1 uur
125 stuks ongeveer 1,5 uur
150 stuks ongeveer 2 uur.
meer dan 150 ongeveer 3 uur.

Onder genot van een kop koffie of thee zal je haar langzaam transformeren in een mooie, volle, lange bos haar.

Aftercare

Bij ons kun je gebruik maken van een controledag. Wij begrijpen dat het zetten van hairextensions spannend is in het begin en daarom bieden wij een controledag aan waar je binnen 1 maand gebruik van kunt maken. Je kunt dan langskomen en dan kijken wij of het allemaal goed gaat.

Wij raden aan om de hairextensions niet langer dan twee maanden in te laten zitten omdat je haar zo het gezonds blijft. Neem na twee maanden contact met ons op om de hairextensions eruit en/of erin te laten zetten. Vanwege ons drukke schema raden wij aan om een week van te voren contact met ons op te nemen om een nieuwe afpsraak in te plannen.